Kapcsolat

Kérdés, panasz, óhaj-sóhaj, ötlet, támogatás ide jöhet:

furifarm@gmail.com

Ide kattints, ha nem bírsz lájkok nélkül élni!

Mi a tököm ez? Már megint egy újabb viccesnek szánt lájkvadász oldal? Neeeem.Minden bizonnyal nem mindenkinek jön majd be, de nem is ez a cél.

Kölyök korom óta feszít belül az érzés, hogy rajzoljak, alkossak. De kézügyességem egy sánta háromlábú lóéval vetekszik, így marad a digitális technika.

Lesznek itt mókásnak szánt állatos képek, mert szeretem őket. Meg olyan képek, melyeknek nincs semmi értelmük, de késztetést éreztem, hogy megalkossam. Felkerülnek szigorúan a képzeletem szülte sztorik. Megjelenhetnek csúnya szavak is. Előfordulhat némi erotika, sőt, még durvábbat mondok. Olyan is lesz, ami igazából nem is vicces. Az élet sem mindig az, biztos észrevetted már.

Figyelem! Minden kép és szöveg saját munka. Napról napra törekszem a színvonalat egyre följebb tornázni, de nem riadok vissza pixeles képek használatától, ha amúgy a mondanivalót fontosnak találom. Örömmel fogadok minden építő jellegű kritikát. (Ami ugyebár lehet negatív is, természetesen.)

Most tanulom a fotómanipuláció csínját-bínját, úgy gondolom van bennem potenciál, de ezt majd a piac dönti el. Mivel a Furi Farm totál szerelemgyerek, nulla nézettséggel is csinálnám. Pontosabban farigcsáltam is évekig négy fal között terápiás jelleggel, de mostanra megérett a dolog a publikálásra. A nézettségi mutatók ezt igazolják.

Politika? Gyűlöletkeltés? Na az biztosan nem lesz. Az ilyen jellegű hozzászólásokat automatikusan törlöm. Aki nem bír magával, az meg szépen ki lesz taszítva ebből az univerzumból.

Tarts velem, ha tetszik amit itt találsz! Nyitott vagyok mindenféle együttműködésre, ha látsz fantáziát ebben a projektben.

Üdv,

Farkas Zsolt

“virtuálvandalista pixelbetyár”

Furi Farm © 2018-2020 | kapcsolat: furifarm@gmail.com